Einde van de aanbieding in : 00d 00u 00min 00s
-10% op alles - Code : 10ALL

Set van 2 Amela fluwelen Taupe stoelen

€ 120,00

Maximaal 100 tekens

Levertijd langer dan een maand
Dit artikel zal Levertijd langer dan een maand in het magazijn zijn. U ontvangt het na een vertraging, afhankelijk van uw keuze van leveringsmethode. Meer informatie
Levering tussen 14 en 21 november van
Kleuren + info
Set van 2 Amela Khaki fluwelen stoelen Set van 2 Amela stoelen van groen fluweel Set van 2 Amela grijs fluwelen stoelen Set van 2 Amela blauw fluwelen stoelen Set van 2 Amela roze fluwelen stoelen Set van 2 Amela zwart fluwelen stoelen Set van 2 Amela fluwelen Taupe stoelen




Eigentijdse stoelen met fluwelen bekleding Kleuren VELOURS TAUPE
De AMELA stoel is een prachtige stoel met fluwelen bekleding en 4 schuine zwarte metalen poten. Deze set van twee stoelen voegt een vleugje stijl toe aan je woonkamer. Het ultrazachte fluweel van deze stoelen wordt versterkt door het ingewikkelde ontwerp van hun afgeronde rugleuning.
De Amela stoelen zijn zacht en rond en bieden optimaal zitcomfort voor je eetkamer of woonkamer. Aarzel niet langer en trakteer jezelf op het comfort en de chique allure van deze twee originele fluwelen stoelen voor een miniprijsje!

Meer informatie
Kleur taupe
Retail materiaal fluweel fluweel : een zachte en luxe stof, vaak gebruikt voor meubels, gordijnen en decoratieve accessoires.
Gevoerde zitting Ja
Gewatteerde rugleuning Ja
Aantal producten Lot van 2
Dimensies L60x P53 x H75 cm
Netto gewicht / kg)13
Prijs algemeen waargenomen: € 349,00

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt