Kies een ronde tafel met design

Kies een ronde tafel met design

Jaar na jaar is de ronde tafel de trend gebleven en wordt hij opnieuw bekeken naarmate de mode en de wensen veranderen. Hij is bijzonder geschikt voor kleinere ruimtes, maar kan ook een plaats vinden in een grote eetkamer. Of het nu gaat om een miniversie in de hoek van een kamer of een massievere versie voor het hele gezin, het kan allemaal!

De Scandinavische ronde tafel is resoluut design

De Scandinavische ronde tafel past perfect in een kleurrijk, levendig interieur en is het ultieme designmeubel. Hij is gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld roze of groene stoelen en past net zo goed in de keuken als in een traditionele woonkamer. Met zijn veelzijdige vorm en lichte of donkere tinten is het je bondgenoot als het gaat om het creëren van een gezellige, moderne sfeer.

De ronde vintage tafel heeft nog steeds iets te zeggen

De ronde vintage tafel is onmisbaar en voegt een vleugje originaliteit toe aan je interieur. Deze design tafel heeft vaak een industriële retrostijl die karakter geeft aan elke kamer. Combineer hem met bistrostoelen en plaats hem in een eetkamer of woonkamer met een bric-a-brac uitstraling.

Een designtafel van warm materiaal

Geen design zonder comfort. Je ronde tafel moet passen bij de kleuren van je interieur, maar vooral bij je decoratiestijl. Ruw hout of een ronde tafel die metaal en grenen combineert; gelakt hout of walnoot: het maakt niet uit, zolang je er maar met plezier aan eet, aan luncht en al je vrienden en familie uitnodigt.

Wanneer design originaliteit creëert

Ga voor een ronde tafel van een verrassend materiaal dat 100% design is: gemaakt van glas, het zal het licht doorlaten en je kamer verlichten. Je ronde mineraaltafel moet je gasten verrassen: in licht of donker beton, het is het middelpunt van je eetkamer.