Hoe kies je een tweepersoonsbed?

Hoe kies je een tweepersoonsbed?



Je tweepersoonsbed kiezen op basis van de beschikbare ruimte


De beschikbare ruimte in de slaapkamer is een belangrijk criterium bij het kopen van een tweepersoonsbed. Als je een grote slaapkamer hebt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor brede modellen met afmetingen van 180 x 200 cm. Klassieke modellen zijn echter geschikt voor alle soorten interieurs.


Als je meer ruimte in de breedte wilt, zijn er tweepersoonsbedden die 160 cm breed zijn, in plaats van de gebruikelijke 140 cm. De afmetingen van een standaard 2-persoonsbed zijn 140 x 190 cm. Je moet dus voldoende ruimte hebben voor deze modellen. Voor interieurs met hogere plafonds kun je het voordelige tweepersoons hemelbed van Menzzo.nl proberen.


Je kunt ook een aantal extra opties aan je tweepersoonsbed toevoegen om praktisch, ergonomisch en comfortabel te combineren. Je vindt beddengoed met opbergmogelijkheden: laden aan de zijkanten, opklapbare opbergmeubels of bedboxen. De keuze voor deze modellen vereist extra ruimte om de opbergvakken te openen. Daarom is het belangrijk om bij het kopen van een bed rekening te houden met de oppervlakte van de slaapkamer.



Je tweepersoonsbed kiezen op basis van je voorkeuren


Zodra de ruimte is bepaald, kun je de stijl van het tweepersoonsbed kiezen. Dit is een ander belangrijk punt, want het zijn de details die het verschil maken. De keuze van kleur, materiaal, esthetische en technische details zijn allemaal belangrijk.

In de catalogus van Menzzo.nl vind je een ruime keuze aan tweepersoonsbedden in verschillende stijlen, zodat je maximale keuze hebt. Je vindt er bedden met boxsprings, met of zonder opklapbare lattenbodem. Je vindt er ook complete bedden met bijpassende gestoffeerde hoofdborden.

Qua materialen is de keuze nog groter, met bedden van metaal, hout en meer. Je kunt ook kiezen voor beddengoed zonder hoofdbord, zodat je dit element kunt personaliseren voor een ongepast maar even decoratief resultaat. Andere details waar je op moet letten bij het kopen van een bed voor volwassenen zijn de matras en de bodem. Het beddengoed op de website van Menzzo.nl staat bekend om zijn kwaliteit en garandeert een goede nachtrust.


De matrassen die bij de bedden verkrijgbaar zijn, behoren tot de meest comfortabele, waaronder die met 4 lagen schuim. De vulling is ontworpen om het slaapcomfort te optimaliseren, zowel voor de nacht als voor een kort dutje. De kleuren zijn een ander belangrijk element in het harmoniseren van de slaapkamerinrichting. De beschikbare modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: bruin, wit, zwart, zilver, beige, taupe...